تحقیق زردچوبه، کورکومین و مشتقات آن

دسته بندي : علوم پایه » زیست شناسی
توضیحات:
تحقیق زردچوبه، کورکومین و مشتقات آن، در قالب فایل pdf و در حجم 14 صفحه.

بخشی از متن:
پودر ساقه ی زیرزمینی گیاه کورکومالانگا؛ زردچوبه نامیده می شود که کاربردش در پزشکی آسیا به دو هزار سال پیش از میلاد برمی گردد. به طور سنتی به عنوان عامل ضدمیکروبی و هم چنین دفع حشرات مورد استفاده قرار می گیرد. 
علاوه بر خواص معطر و رنگی زردچوبه در رژیم غذایی، این ماده با سایر مواد طبیعی به عنوان مثال با آهک هیدراته مخلوط شده و به عنوان یک ماده ی درمانی برای زخم و التهاب مورد استفاده قرار می گیرد. زردچوبه جزء افزودني هاي رايج غذاهاي آسيائي است اما به اين ماده نبايد صرفاً به عنوان يك ادويه نگاه كرد ...

فهرست مطالب:
زردچوبه
کورکومین
مشخصات شیمیایی کورکومین
خواص کورکومین
فعالیت آنتی اکسیدانی
بهبود زخم بوسیله ی کورکومین
فعالیت ضد میکروبی
مشتقات کورکومین
منابع
دسته بندی: علوم پایه » زیست شناسی

تعداد مشاهده: 16664 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 14

حجم فایل:334 کیلوبایت

  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل pdf